Ochutnávka z programu Jarmarku

Přijďte si užít příjemné sobotní odpoledne 7.června v parku pod Vlašským dvorem. Místní zájmové a neziskové organizace připravily pestrý program pro děti i dospělé. Jarmark začíná ve 13.00 a tu je malá ochutnávka z programu.

Oblastní charita bude nabízet malování na obličej, výtvarnou dílnu pro děti, ukázku paličkování a prodej výrobků svých klientů. Junák přivítá návštěvníky ve svém tee-pee. RC Špalíček chystá malování a bleší trh. Útulek přiveze na Jarmark malou kontaktní zoo. Tylova herecká škola připravuje workshopy, kde si budete moci vyzkoušet divadelní a filmové herectví, práci v kostýmu i s rekvizitami, moderování atd. MAS Lípa pro venkov zapůjčí na Jarmark malou lezeckou stěnu a herní prvky pro děti. Cesta životem bez bariér Vám umožní vyzkoušet si překážkovou dráhu pro vozíčkáře. DDM Dominik nabídne výtvarnou dílnu, pohybovou hru nebo třeba prodej drobné keramiky a paličkované krajky. Se svými představeními vystoupí Učitelský smíšený pěvecký sbor Tyl a literárně- dramatické oddělení Základní umělecké školy. Libenický okrašlovací spolek nabídne dílnu ražby do kovu a vystoupí se svými jarmarečními písněmi. Budete moci navštívit i dobový stan spolku historického šermu a dobových tanců Beřkovští ze Šebířova, kde budou ukázky ze středověkého života. Občanské sdružení Alternace chystá ukázky canisterapie. Sokol nabídne návštěvníkům ukázky cvičení, kterého se mohou přímo na místě zúčastnit. KHnet.info bude promítat přímý přenos z čapího hnízda v Kralicích. Navštívit můžete i knihovnu pod širým nebem a případně zachránit některou z knih ze Hřbitova knih. A to jsme zdaleka nepopsali nabídku všech zúčastněných organizací, kterých bude pětadvacet.

Na místě budou samozřejmě k zakoupení i výborné pochutiny z Alternativní jídelny u Slunce, ale zkrátka nepřijdou ani příznivci klasického občerstvení. Doporučujeme přibalit piknikovou deku. Těšíme se na Vás!

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *