Denemark má nové členy

Luděk se synem při úklidu černé skládky

Luděk se synem při úklidu černé skládky

Na podzim, kdy jsme začali pořádat výstavu Foto Času a kdy jsme řešili i další projekty, jsme začali uvažovat o tom, že by bylo dobré základnu našeho spolku rozšířit. Už jen proto, že sám nebudu mít na práci čas a byla by škoda projekty zastavit nebo nezačít nové. Nakonec jsme oslovili několik našich spolupracovníků z dalších projektů, jako je Honza Moravčík, Honza Baťha, Luděk Kment. Oslovili jsme a přizvali jsme i další kamarády, se kterými se znám z minulosti. I oni přijali naší nabídku členství v Denemarku.

Jana Martinková při práci :-)

Jana Martinková při práci 🙂

Např. Gábinu Březinovou, která v Kutné Hoře pomáhala zakládat Ligu na ochranu zvířat nebo její kamarádku, novinářku Janu Martinkovou. Novým členem se stala i Hanka Kvasilová, která dělá nejen akce pro děti spojené se zvířaty a zábavou, ale věnuje se i projektům v oblasti sociální. Všichni tito pracovití a trochu “jiní” lidé se začátkem února stali právoplatnými členy našeho spolku. My  jsme rádi, že se řady členů rozrostly a že máme kapacity k tomu, abychom mohli zrealizovat další dobré projekty. Věřím, že i oni mezi námi budou spokojení a přeju jim v práci ve sdružení hodně zdaru, sil nejen duševních, ale i těch fyzických a také pevné nervy.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *