Brigáda ve Sklenářově dolíku

Niky, znáš to - "Tahej, bejku" :-)

Niky, znáš to – “Tahej, bejku” 🙂

Po úspěšné brigádě v polovině ledna i po vydařeném plese jsme se rozhodli pokračovat v naplňování společného projektu ve Sklenářově dolíku. Na první brigádě jsme vyčistili většinu plánovaných ploch, odkud zmizelo množství křovin, náletových stromů, ale i odpadků. Zbylo po nás ale několik obrovských hromad větví a také plno pařezů. Právě ty bychom chtěli zlikvidovat 15. února dopoledne, od 8 hodin. Sraz bude zase ve Sklenářově dolíku.Přijede nám pomoct traktor z firmy Dřekoba, který bude množství křovin nakládat a štěpkovat. Ve zbývajícím čase vytrhá i ponechané pařezy.
Byli bychom rádi, kdybyste nám přišli pomoct rovnat a likvidovat větve k traktoru, dosbírat zbytky odpadků a případně ještě vyřezat nějaké to křoví. Skauti zase připraví na poledne výborné a teplé pohoštění, takže s sebou si vezměte jen rukavice, mačety a případně motorové pily.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *