Černá skládka v lese na Kuklíku

že to těm lidem není blbý....

že to těm lidem není blbý….

Před týdnem, kdy jsme s Tomášem vedli ke kamenné babě Pavla Bartla s jeho kamarádem Pepou, narazili jsme na Kuklíku, v lese cca 200m od hlavní cesty na černou skládku. Jejím “obsahem” byl veškerý “tapicírunk” z auta – sedačky, vzduchotechnika, polstrování dveří, palubka i skla. V sobotu jsem měl volné dopoledne, navíc potřebujeme nějaké dřevo na akci u menhirů. Tak jsem spojil užitečné s ještě užitečnějším (i když fyzická práce je jako odpočinek taky příjemná) a dojel jsem na Kuklík vysbírat zbytky po “automechanicích”.

ještě že táta neví, co mu vozím v autě :)

ještě že táta neví, co mu vozím v autě 🙂

Pak jsem doplnil auto silnými větvemi, které se válí všude v lese. Budeme mít u menhirů na čem opékat buřty 🙂 Odpadků nakonec byla slušná hromádka, kterou jsem odvezl do sběrného dvora. Pokaždé, když objevíme takovouhle skládku, ať už stavebního materiálu nebo třeba zbytků z auta, nepřestáváme se divit tomu, že si lidi dají práci zajíždět takový kus do lesa, když mají sběrný dvůr přímo ve městě. Prý to mnohdy dělají inteligentní lidé. Neřekl bych. Rád bych viděl jejich psychlogický posudek 🙂

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.