Pozvánka na 1. společný ples neziskovek

Jak jsme psali před týdnem, spojilo se pět kutnohorských neziskovek a spolu jsme se dohodli nejen na projektu ve Sklenářově dolíku, ale prvotním impulzem byl především společný ples.
Proto bychom vás všechny rádi pozvali na 1. ples kutnohorských neziskovek, který se bude konat 31. ledna v OK Lorec, od 20 hodin. Připravena je nejen bohatá tombola a skvělá muzika, ale tento ples jsme chtěli především oživit a ozvláštnit. Jak řekl Šemík: “Aby se o něm dlouho povídalo” 🙂 Takže jsou pro návštěvníky připraveny koutky s prezentacemi jednotlivých organizací, včetně promítání krátkých filmů. Členové sdružení a spolků si pro vás připravili i zábavné soutěže a typické nebo svépomocí dělané pokrmy. Celým večerem vás bude provázet i krátká zábavná soutěž, questing. Takže jsou vítáni i ti, co neholdují jen tanci, ale především dobré náladě, smyslu pro humor a spolupráci. Ještě jednou zveme všechny do OK Lorec a budeme se těšit i na viděnou.

zde je plakát: 1.ples neziskovek – plakát (pdf)

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *