Rozloučení s prázdninami u menhirů

Ani letos nechceme především děti ochudit o velké loučení s prázdninami u menhirů. Letošní rok bohužel na tuto akci nemůže přijet Sam se svými bubny (Milan Stříbrný Vlk slíbil přivézt velký buben až z Chotěboře), tak se budeme muset obejít pouze s bubny, které si přinesete sami. Sam už jich mezi vás pustil několik desítek  a meze se nekladou dalším přineseným bubnovacím nástrojům 🙂
Akce začne zhruba od 15 hodiny, kdy si připravili kutnohorští Junáci různé soutěže pro děti. Mezitím bude možné si zabubnovat, odreagovat se. Až se sluníčko začne schovávat za obzor, měla by proběhnout přednáška sokolníků ze Žlebů, spojená s ukázkou živých dravců s možností focení s nimi. Po setmění pak bude promítat film Requel jeho režisér Petr Vinc Havlíček a proběhne i ohňová show. Časy na plakátech jsou pouze orientační, budeme se muset řídit počasím i dobou stmívání. Proto kdo chce zažít všechna dobrodružství, přijďte už brzy odpoledne. Těšíme se na vás.
Jako obvykle – něco na sezení, k jídlu či pití si vezměte s sebou. Jinak bude k dispozici pivo, limo, buřty nebo pečené prase.

 

 

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, menhiry a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *