Slunovratové bubnování u menhirů 2022 – letos bez omezení.

Po úspěšném „pálení čarodějnic“, které se letos mohlo konat již bez jakýchkoliv omezení, připravujeme další pravidelnou akci u kamenného kruhu nad městem … ano, je to „Slunovratové bubnování“, které proběhne 18. června v odpoledních a večerních hodinách.

I tentokrát přislíbili účast Sam – Modrý medvěd se svými bubny, které si bude možné zapůjčit i zakoupit dle libosti, či píšťalák Raderk Musil s řadou fujar, fléten a píšťal. Hlavní  obřad bývá většinou kolem 17h.

Zhruba v 16h proběhne přednáška o hirudoterapii (léčba pijavicemi) s Karlem Kučerou. Od cca 19h bude hrát kutnohorská kapela Melissa, na cca 20 h je plánovaný přechod po uhlíkách, který bude řídit Milan Stříbrný vlk.  Až se setmí, proběhne tradiční ohňová show.
Občerstvení (pivo, limo, buřty, lorna) je zajištěno jako každý rok. Parkování je možné v místě, a to na určených plochách. Spát se může pod širákem, ve stanu nebo s námi ve velkém stanu s ohněm.

Každopádně bychom se rádi vyvarovali roztodivných hlučných a nevhodných zvukových projevů, které minule nad ránem nemile zaskočily. Tato akce je především o klidu, meditaci, rituálech a dalším co k tomuto patří, především i o setkání lidí z dalekého okolí naladěných na stejnou vlnu, kteří si mají vždy co říci a to i mlčky.

Těšíme se na setkání s vámi „u kruhu“.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *