Slunovratové bubnování u menhirů 2021

Stejně jako během uplynulých sedm let, i letos bude Slunovratové bubnování u kutnohorských menhirů, a to 19. června odpoledne.

 

 

Doufejme, že nám do toho už nevleze žádné vládní opatření a budeme závislí jen na počasí. Jako obvykle se bude začínat cca na 13h, program bude volný, bez vstupného.

 

 

  • Od 15h Léčivé tóny fléten a fujar
  • Od 15h a od 18h bude hodinová lekce jógy.
  • Od cca 16:30 do 17:30 bude hlavní obřad s bubny, vedený Samem Modrým medvědem.
  • Od cca 18h bude hrát kapela Melissa.
  • Na cca 22h připravujeme přechod přes žhavé uhlíky, doprovázený ohňovými efekty. Příprava na přechod bude probíhat cca 3h předem, takže doražte zavčas. Ještě tuto akci ladíme a bude k ní samostatný příspěvek, abyste se mohli rezervovat. Sledujte tedy cca 14 dní před akcí náš FB.
  • Až se setmí, tzn. cca od 22:30h, bude samostná ohňová show.

I letos se můžete těšit na průběžný celodenní workshop s dechovými nástroji, jako jsou koncovky, fujary, indiánské flétny, které si zde samozřejmě můžete také zakoupit. Naučíte se jak hrát na tyto velmi intuitivní nástroje, které jsou určeny i pro ty, kteří neznají noty, a nikdy na žádný nástroj nehráli. O tom vás rád přesvědčí, a už nyní se na vás těší muzikant a výrobce těchto bezových nástrojů Radek Musil www.fujary.cz a můžete ochutnat, poslechnout si něco a nakoupit víno od kutnohorského vinaře Jirky Kociána.

Občerstvení jako vždy zajištěno v místě – letos pivo/limo, steaky a klobásy na grilu, pečený hermelín a zelenina a na ohni pravý maďarský guláš. K zakoupení budou špekáčky. Spaní bude možné ve stanech, pod širákem. Parkování v místě 49.9603006N, 15.2695778E.

Pokud chcete pozvat kamarády, sdílejte a posílejte tuto pozvánku dál. Budeme se zase těšit na viděnou (pokud nám to nepřekazí vládní nařízení). Proto sledujte náš FB profil, kde budou aktuální informace. Je nutné dodržovat aktuální vládní nařízení a předpisy. Změna programu vyhrazena.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *