Keltský telegraf – aktualizováno

Spolek Denemark se i letos přihlásil do celorepublikové akce nazvané Keltský telegraf. Letos je vyhlášen termín na 24. březen ve 21:08. Stejně jako minulý rok budeme v Kutné Hoře obsazovat místo na kótě nad Žižkovem, u betonové cesty kolem vodojemu, odkud budeme dostávat signál z Vysoké od Miskovic. Parta u menhirů pak bude čekat na signál ze zmíněné kóty. Budeme na místě již po 20 hodině, tak můžete přijet
Letos se nám snad povede napojit signál směrem na Čáslav. Přihlásil se nám jeden ze zájemců o “čerta” z Čáslavi, se kterým musíme pak zkoordinovat časy. Zkoušeli jsme signál ověřit pomocí lazerové baterky, ale nebylo to ono. Oheň a světlice bude lepší. Ještě vyjednáváme někoho od Železných hor, který se zase napojí na Čáslav. Snad nám vyjde počasí a vše klapne a tentokrát se dostaneme se signálem až na Železné hory.
Stejně jako v minulých letech bude u menhirů k dispozici mimo signálního ohně i oheň na opékání buřtů, takže si můžete přinést něco na opečení, zahřátí (v termosce nebo jiné nádobce 🙂 ) a také můžete vzít kytaru nebo jiný hudební nástroj. Minule bylo krásné počasí a strávili jsme povídáním u ohně možná dvě hodinky. 

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *