Prezentace projektu obnovení Kutnohorského zookoutku

V pátek 1. prosince proběhla v restauraci Na Krétě již třetí prezentace našeho připravovaného projektu obnovy zookoutku u Vlašského dvora.
Tato prezentace byla zaměřena hlavně na naše možné sousedy. Jedná se o majitele domů, kteří bydlí v těsné blízkosti pozemku, na kterém bychom zookoutek chtěli vybudovat. Společně s Honzou Moravčíkem jsme všechny obešli osobně už několik týdnů předem. Těm, kteří byli doma, jsme osobně předali pozvánku a ti, kteří doma nebyli, dostali pozvánku do poštovní schránky. Prezentace se ale mohla zúčastnit i širší veřejnost. Cílem bylo představit projekt a vysvětlit všem podrobně stavební část, skladbu zvířat a co nás k tomuto projektu vede. Popovídat si s občany a vyslechnout jejich názory, otázky a odpovědět na ně.

Po mém úvodu jsem předala slovo Honzovi Moravčíkovi, který je místopředseda spolku Kutnohorský zookoutek a pak promluvil i předseda spolku Denemark Pavel Novák. Lukáš Pečenka, který se na vypracování vizualizace podílel, vysvětlil stavební část a odpověděl i na dotazy, které se této části týkaly. Já jsem ještě představila skladbu zvířat a i na toto téma zodpověděla otázky a přítomným rozdala okopírovanou část vizualizace, kde jsou vybraná zvířata uvedena. to proto, aby se mohli v klidu doma podívat a něco více se o nich dozvědět. Bylo to milé a příjemné setkání a všem kdo na prezentaci přišli, bych chtěla poděkovat, protože nám opravdu moc záleží na názoru veřejnosti a vnímání celého projektu. Přála bych si, aby zookoutek byl radostí nás všech.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *