Zažijte Elektromobil – eTourEurope v Kutné Hoře

Tento rok se stane místem setkání Kutná Hora a to přímo Palackého náměstí.
Rádi bychom Vás pozvali na setkání elektromobilů, které se uskuteční ve čtvrtek 15.6.2017 na Palackého náměstí od 16:30 do 19:00.
Vystavovatelé zde budou vystavovat auta ze široké škály elektromobilů. Myšlenkou tohoto je ukázat různé možnosti elektromobilů v historickém centru města. Můžete si pohovořit s uživateli EV (electric vehicles=elektrický dopravní prostředek), které jsou dostupné na trhu. Na místě budou i nejmodernější auta na elektrický pohon. Navíc se můžete sami na vlastní oči přesvědčit, jak jsou už tato auta fascinující a silná.

eTourEurope – 9 hlavních měst – 9 dní – Rally na dlouhou vzdálenost
eTourEurope – 9 hlavních měst – 9 dní je evropská náročná rally pro elektromobily. 13 týmů jede přes 12 zemí v 9 dnech, ujede se přes 3600km a to čistě jen na elektrický pohon. Prvním místem setkání je Berlín. Zde tento závod začíná.  Cílem tohoto závodu je ukázat efektivitu, a zábavu při řízení elektromobilů. Závod slouží také k propagaci elektromobility jako takové. Více info na www.eTourEurope.eu
1000 EV v pohybu! – Komunita uživatelů elektroaut
S tímto motem „1000 EV v pohybu!“ bychom Vás chtěli pozvat na místo setkání, jestli máte elektrický dopravní prostředek (od elektrických kol, přes elektrické skútry, ekola a elektrické auta, atd.), tak jste zde vítáni. Dostanete pokračující pořadové číslo, které se zahrne do „1000 EV v pohybu“ a můžete si zadarmo svůj prostředek nabít.  Hlavním cílem projektu je dát dohromady 1000 elektrických dopravních prostředků a jejich řidičů v 9 dnech eTourEurope a vytvořit největší Evropskou eMobil komunitu. Návštěvníkům toto setkání umožní se zeptat na všechno, co chtějí vědět o elektromobilitě. K informacím se jim můžou vyjádřit ti, kteří o tom vědí nejvíce a to samotní uživatelé.
Program:
16:30-19:00  „1000 EV v pohybu! Místo setkání Kutná Hora
17:00-18:30  Příjezd účastníků eRally
18:30-19:00  Ceremoniál – vyhlášení vítěze dne
19:00    Konec celé akce
 
nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Ekologie a jeho autorem je Jan Moravčík. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *