Bubnování u menhirů bude i letos

V letošním roce bylo během jara mnoho projektů a akcí, které nás zcela vyčerpaly. Uveďme např. jednání kolem zookoutku, příprava projektu Na Rovinách, práce kolem Sklenářova dolíku a Sousedského jarmarku. Přes všechny tyto starosti jsme pro vás i letos připravili k příležitosti letního slunovratu tradiční bubnování. Letos bude 24. června, od 15 hodin, jako vždy u menhirů u Třešňovky. Bohužel i tentokrát nedorazí Sam se svými bubny. Předpokládáme ale, že za těch několik let jsme si ale všichni od něj pořídili tolik bubnů, že už to zvládneme i bez Sama.
Jako doprovodný program, především pro děti, je připravena návštěva ze záchranné stanice v Pátku. Dozvíte se něco o divoce žijících zvířatech i o tom, jaká nebezpečí na ně čekají. Budeme společně do přírody vypouštět některá ze zachráněných zvířat. K dispozici budou i různé hry pro děti. Na večer, kolem 19h, Pavel Novák připravil procházku v okolí menhirů na téma “zajímavé stromy Kutné Hory”. Kdo se zúčastní, dostane tištěného průvodce po stromech.
Tentokrát nebude večer oblíbená ohňová show, protože Richard s Nikolou nebudou moci. Já sám bych asi moc parády nenadělal 🙂
Jídlo a pití bude na místě, přineste si prosím s sebou deky, židličky, ale především všelijaké bubny a bubínky, případně i kytary atd. I když bude letošní bubnování programově chudší, snad se nás sejde dostatek k tomu, abychom si udělali hezké sobotní odpoledne a noc.
PS: děkujeme vlastníkovi pozemku U.T.C. properties, že nám umožňuje tyto akce pořádat

 

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *