Koncert “Výprava” se vydařil

Přes všechny problémy, které díky Dnům evropského dědictví nastaly, se koncert vydařil úžasně. Na začátku  jsme představili všechny účinkující, poděkovali sponzorům a úžasný meditativní koncert mohl začít. Bohužel díky volnému vstupu do památek  se podařilo proniknout do kostela i několika obyčejným turistům, které tento koncert nezajímal a rušili. Příště musíme organizaci víc vychytat!
Ti, kteří přišli (bylo nás tam přes 100) si užili jedinečný zvuk didgeridoo, hřmění obrovského gongu i typický zvuk indiánské flétny. V nádherném prostředí barokního kostela byla tahle muzika a  tóny doslova úchvatné. Na konci koncertu nás pan Bear Love nechal zblízka poslechnout si zvuky gongu a některé i dobíjel jeho rezonujícím zvukem. Myslím, že jsme byli nadšeni všichni a už chvíli po koncertu jsme se dohodli, že v příštím roce si vše určitě zopakujeme.
Ještě jednou děkujeme všem sponzorům – Ing. Zuzaně Moravčíkové, Bc. Martinu Starému, Krajskému úřadu Středočeského kraje – fond hejtmana i Městu Kutná Hora.

[Kompletní foto a videodokumentace zde]

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Koncerty a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *