Poděkování a pozvánka na koncert O. Smeykala – “Výprava” (aktualizováno 2. září)

Před zhruba 4 lety jsem byl na koncertu v kapli Božího Těla, kde hrál O. Smeykal na didgeridoo a Bear Love na obří gong. Tehdy koncert uspořádal Honza Drchal z čajovny. Bylo to tehdy úžasné.
Pana Smeykala jsem před rokem potkal na vernisáži B. Šípka a poprosil ho, zda by koncert v Kutné Hoře nezopakoval, až bude v ČR i jeho anglický kolega. Pan Smeykal se dlouho neozýval a já jsem myslel, že ze všeho sešlo. Nakonec nezapomněl a začali jsme dohadovat místo, termín i financování.
Hlavní partner expozice - Středočeský krajPo několika změnách termínu jsme nakonec dohodli datum na 3. září v barokním kostele sv. Jana Nepomuckého od 15 hodin. Spolu s panem Smeykalem bude hrát na gongy jeho kolega Bear Love a na indiánské flétny Adrew Begay z USA. Na realizaci projektu jsme se podělili s kolegyní místostostarostkou M. Moravčíkovou a část financí poskytlo Město Kutná Hora (5000 Kč) a Krajský úřad Středočeského kraje, z fondu hejtmana (5000 Kč). Všem sponzorům děkujeme. Právě díky vám bude vstup zdarma. Jste všichni srdečně vítáni.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Koncerty a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *