I letos bude u menhirů oslava slunovratu

I v tomto roce připravujeme k menhirům, k příležitosti slunovratu, akci pro veřejnost. Letos to nebude klasické bubnování, protože Sam nemůže přijet, ale o zážitek vás rozhodně nepřipravíme. Akce bude probíhat 18. června od cca 15:30 hodin. Dohodli jsme i návštěvu pána, který vyrábí, přednáší a hraje na didgeridoo. Zhruba od 15:30 hodin bude přednáška o historii, výrobě i používání tohoto australského hudebního nástroje. Bude i workshop a ukázka toho, jak tento tradiční nástroj vyrobit. Prý bude i možnost nákupu. K večeru pak přijede pan Šámal, který hraje na hang. Oba dva hudebníci si spolu zahrají a pokud si přinesete svoje didgeridoo nebo i bubny, budete se moci zapojit. Určitě se prostor pro bubnování také najde, takže si s sebou bubny a další nástroje vezměte.
Večer, za tmy v cca 21 hodin, bude klasicky ohňová show s Nikolou a Richardem. Ještě zkoušíme dohodnout pro děti, na odpoledne, přednášku sokolníků z Chotusic. Vypadá to, že přijedou na 17 hodinu. Občerstvení je zajištěno – tentokrát snad už nebudou takové fronty!!! Spaní v autech, ve stanech či pod širákem bude také možné. Už teď můžete sdílet a posílat všem známým článek i plakát. Těšíme se na viděnou zase u menhirů (49.9605100N, 15.2694172E). Také děkujeme firmě U.T.C. properties s. r. o., majiteli pozemků a nových domů na Třešňovce , za umožnění všech akcí. 

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *