I letos se nad Kutnou Horou rozzáří ohně keltského telegrafu

Spolek Denemark se stane i letos jedním ze členů Keltského telegrafu. Na tento rok ho hlavní organizátoři naplánovali na 19. března. Přesný čas, kdy se rozhoří ohně nad Kutnou Horou ještě nevíme. Bude to určitě až po 19 hodině, ale upřesnění času zveřejníme asi 10 dní dopředu, kdy bychom se ho měli dozvědět i my. Už teď vás všechny zveme na to, abyste s námi přivítali trochu předčasně jaro.
Jedno ze stanovišť bude jako obvykle kousek od menhiru nad Žižkovem (vodojem nad Olympií) a bude navazovat na oheň na Vysoké. Signální oheň a světlice u kamenného kruhu bude navazovat právě na tento malý oheň nad městem. Nevíme, zda se někdo letos přihlásí na stanoviště u Lichnice, aby navázal na náš oheň, ale my si to i tak prostě nad Kutnou Horou užijeme. Nebude to asi na dlouhé sezení u ohně (nevíme, jaké bude počasí), ale zveme všechny, kdo se chtějí připojit k téhle akci, aby dorazili. Vezměte si teplé oblečení, něco na zahřátí a když bude hezké  počasí, tak i na opečení. Vedle signálního ohně bude oheň na buřty.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *