Keltský telegraf oslaví první jarní den

V  sobotu 21. března se přehoupne zima do jara a my budeme u menhirů, stejně jako minulý rok, pořádat v rámci celorepublikové akce Keltský telegraf pálení ohně u našich menhirů. Druhé stanoviště v Kutné Hoře bude blízko vodojemu nad Žižkovem (pole k Přítokám). Přesný čas nám byl sdělen. Budeme odpalovat oheň a ohňostroj v 20:30. Sraz u menhirů tedy plánujeme zhruba na 19h. Dřevo tam bude, můžete přijít i dřív. Vezměte si s sebou teplé oblečení, deku na sezení, něco na opékání a kytaru či jiný hudební nástroj. Proto kdo chce přijít ať už k menhirům nebo k vodojemu, sledujte naše webovky nebo FB.
Každopádně si s sebou vezměte teplé oblečení, buřty na opékání, kytaru a dobrou náladu. Až zapálíme signální oheň, posedíme společně u táboráku.
Letošní akci nám pomůže zasponzorovat vlastník pozemku kolem menhirů – firma U.T.C. PROPERTIES s. r. o. , která staví pod menhirama rezidenční čtvrť Třešňovka. Minulý rok, kdy jsme měli  mlhu, nebylo moc vidět do dálky. Proto nám majitelé pozemku nabídli, že letos bude místo signální světlice celý ohňostroj. Takže děkujeme panu Pajerovi i Šárce, že jaro oslaví s námi i všichni z Kutné Hory díky malému ohňostroji

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *