Další ročník čapí reality-show začíná

Dnes mi Aleš Kerner poslal krátkou SMS: “Na komín přiletěl zase čáp”. Víc tedy nemusíme komentovat. I letos budete mít možnost přes webovou kameru, kterou umístilo sdružení KHnet.info, sledovat život na komíně, v čapí rodince. Dnes přiletěl první z čápů, během týdne čekáme druhého. Zajímavostí je, že čáp přiletěl přesně na den jako minulý rok.Sledujte a pište nám, když zachytíte přelomové okamžiky v životě čápů, aby je mohl Aleš “vystřihnout” ze záznamu a uveřejňovat.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

6 komentářů u „Další ročník čapí reality-show začíná

  1. moc dekuju za kameru! loni jsem na stranky https://www.khnet.info/cap/ prisla az “po sezone” a moc rada jsem si prohledla videa, ktera tam byla umistena – letos uz jsem byla ve strehu a hlidala si cely brezen, kdy konecne prijde “ta chvile” – no a ted uz jsem jak na trni, ze je tam porad jen jeden sirotek – kazdopadne diky za moznost sledovat, jak se letosni pribeh bude vyvijet a budu drzet palce!

    • Dobrý den, web máme na starosti dva lidi a teď toho bylo nějak moc – nestíhali jsme administrativu a k tomu nám někdo hacknul na týden celý web. Jsme rádi, že čápi majkí tolik fanušků. Je to především zásluha KHnet.info. Snad i letos vyvedou všechna vylíhlá mláďata

  2. Dobrý den, čáp Hynek má zřejmě něco s nohou, asi zlomenou, jak sledujeme na online kameře, myslíte, že by se s tím dalo něco dělat? Nechceme být hysteričtí, ale je nám ho líto.

  3. Dobrý den , chtěla jsem se zeptat kam letos zmizeli čápi z Kralic.Před 14 dny tam ještě byli. Děkuji za odpověď.

    Alena

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *