Další díl Toulavé kamery je natočený

Tom, Sabinka a Asta - hvězdy reportáže :-)

Tom, Sabinka a Asta – hvězdy reportáže 🙂

Po několika odložení jsme v sobotu, během krásného skoro jarního dne, natáčeli v Čížkově skále další díl Toulavé kamery. Prvotní informace byla, že by měl jeden díl obsahovat informace nejen o geologické expozici v lomu, geologii regionu, ale také vše o kutnohorských menhirech. Nakonec jsme pana Šulce ukecali a natočí se díly dva. Jeden bude jen o geologii a expozici, druhý o menhirech. Není totiž kámen jako kámen 🙂 Nakonec jsme s Veronikou Štědrou “kecali do kamery” celé dopoledne na jednom místě a příbojová facie na Kaňku přišla na řadu až skoro ve 14 hod. Tentokrát si to pěkně “vyžrala” hlavně Veronika 🙂 Můj jeden vstup stál taky za to – natáčeli jsme ho snad 10x 🙂 Nakonec se na menhiry ani nedostalo, takže pokud tam někdo přišel dělat komparz (do Čížkovky dorazil jen Tom a Dana), tak se omlouváme. Koho jsme měli dohodnutého, odvolali jsme ho. Další díl by se měl natáčet během měsíce a asi zajedeme i do Libenic a na Vysokou.
Tento díl bude vysílán zhruba do měsíce, dáme vám zavčas vědět. Každopádně pánům filmařům moc děkujeme!!

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Další díl Toulavé kamery je natočený

  1. V televizi jsem viděla(neděle 22.03.2015) pořad Toulavá kamera o geologické naučné stezce v Kutné Hoře.Tato stezka je již pro veřejnost otevřená nebo se otevření chystá?Kde bych se na ni mohla připojit nebo kde začíná? Měla bych zájem si na ni udělat výlet se svou vnučkou.
    Děkuji za info V. Hrušková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *