Ples neziskovek se vydařil

pochoutka pro znalce

V sobotu se uskutečnil 1. ples neziskových organizací z Kutné Hory. Na nápad nás přivedl Šemík od Junáků. Nakonec se sešlo pět neziskovek – Junák, Oblastní charita, TJ Sokol, KHnet.info a Denemark. Ples připravovali zástupci ze všech organizací více než 2 měsíce a program se, myslím, vyvedl na 1*. Zatím jsme žádnou stížnost nedostali, tak to beru tak, že organizátoři (za nás Iva, Tom a trochu i já) jsme to zvládli. 

Tom měří panu Dřevíkovskému rychlost ničení PET lahví

Tom měří panu Dřevíkovskému rychlost ničení PET lahví

Na plese, mimo klasické plesové zábavy, byla k vidění například prezentace všech spolků, včetně interaktivního programu. Každá z organizací si připravila nějakou soutěž. Také zde byl prezentován společný projekt, který jsme začali před měsícem ve Sklenářově dolíku. Jako příjemné  překvapení bylo pro návštěvníky připravené velice bohaté občerstvení. Pro fajnšmekry jsem osobně připravil i pět druhů hmyzích pochoutek. Celým večer vás také provázel questing, který jsem s Ivou připravil pro ty soutěžně založené.
Ples navštívilo asi 300 návštěvníků, lístků do bohaté tomboly se prodalo taky několik set, takže věříme, že se vám ples líbil a příští rok (pokud to ostatní vidí podobně), se budeme těšit na viděnou.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *