Sousedský jarmark se vydařil

náš stánek

náš stánek

V sobotu odpoledne proběhl v parku pod Vlašským dvorem “Sousedský jarmark”. Počasí bylo nakonec více než pěkné (možná o pár stupňů méně by bylo lepší), dostavilo se skoro 30 organizací se stánky a stany, atrakcemi. Jediné zklamání bylo na poslední chvíli odvolání účasti Psího útulku z Karlova, kteří nám slíbili kontaktní ZOO. Tímto se omlouváme všem, kteří se na zvířata těšili.Snad to alespoň trochu vykompenzovalo pár psů, želva, had a ještěrka 🙂 A také pečené prasátko 🙂

Za celý den navštívilo akci zhruba 400 návštěvníků. Zatím zaznívá ze všech stran chvála od návštěvníků i “účinkujících”. Určitě ale najdeme mnohé nedostatky a připomínky, které bychom pro příště chtěli vychytat. Pokud máte tedy nějaký nápad, připomínku nebo kritiku, sem s ní. Jinak všem, kdo přišli nabídnout a ukázat činnost svých organizací a těm, kdo se přišli bavit, děkujeme. Díky odezvám  to vypadá na to, že bychom příští rok jarmark zopakovali.

knihovna pod širým nebem

knihovna pod širým nebem

dětské bubny byly obsazeny stále

dětské bubny byly obsazeny stále

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *