Brigáda na dolním Žižkově – úpravy pěšiny geologické expozice

na hrubo vybudovaná pěšina

na hrubo vybudovaná pěšina

Pomalu se nám blíží závěrečné práce budování geologické expozice. V současné době finišují práce v Markovicích, v kamenické dílně. V truhlářství se vyrábí stojany a my usilovně pracujeme na tabulích a jejich grafice. Protože se paní geoložka musela pracovně věnovat velkému projektu, práce na textech se opozdily. Grafik Jirka si navíc poranil šlachy na pravé ruce, takže práci teď bude dělat Nikča Černá. Musíme věřit, že zpoždění nebude tak velké.
I proto bychom vás chtěli poprosit o pomoc. V neděli 15. června od 8:30 bude sraz v Čížkově skále na dolním Žižkově GPS: 49°56’15.043″N, 15°15’54.747″E. Potřebujeme rozvézt štěrk na geotextílii do míst, kam budou pokládány jednotlivé kameny a také dobudovat nájezd pro vozíčkáře a kočárky. Tentokrát bude práce poměrně namáhavá, tak vítáme každou silnou mužskou ruku. Ženy mohou navezený materiál rozhrabovat. Chtěli bychom také zabetonovat oba stojany. Pokud máte hrábě, lopaty a kolečka, vezměte s sebou. Snad se nás pár sejde a budeme moci velkou část prací udělat.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

2 komentáře u „Brigáda na dolním Žižkově – úpravy pěšiny geologické expozice

  1. Bohužel nebude. Veškeré příspěvky sponzorů jdou na materiál (stojany, cedule, cedulky atd.), takže práce za dobrý pocit…..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *