Pozvánka na Sousedský jarmark do parku pod Vlašským dvorem, 7. června

Protože se naše sdružení pohybuje v Kutné Hoře již více než 7 let mezi jinými neziskovkami a dalšími subjekty s volnočasovými aktivitami, rozhodli jsme se vám tyto organizace představit. Druhým důvodem bylo, aby organizace a spolky navázaly mezi sebou kontakt, aby proběhla výměna zkušeností, kontaktů a třeba z toho vzešel i nějaký společný projekt. Přemýšleli jsme jakou formou a napadlo nás uspořádat v parku pod Vlašským dvorem „Sousedský jarmark“, jak jsme tuto akci pojmenovali. 
Sezvali jsme spolky, neziskové i zájmové organizace z Kutné Hory a okolí, které už teď plánují pestrý program plný aktivit pro návštěvníky všech věkových skupin. Můžete se těšit na hry, soutěže, dílničky či výstavy. Přijďte se podívat, co všechno se v Kutné Hoře a kolem ní děje, můžete se třeba i přidat:)
Do kulturního okénka nám přispějí:
Učitelský smíšený pěvecký sbor Tyl – vystoupí v 15.30
Základní umělecká škola Kutná Hora, literárně-dramatické oddělení s kramářskou písní s pohádkou vystoupí ve 14.30
Libenický okrašlovací spolek se svými kuplety o libenické tvrzi a písní Karla Havlíčka Borovského – vystoupí ve 13.30 a v 17.30 charitní středisko Duhové atrium s loutkovým představením Červená Karkulka a Zvířátka a loupežníci vystoupí ve 14.00 a 16.30 a další jsou v jednání.
Odpočinout si budete moci například v knihovně pod širým nebem nebo si přineste piknikovou deku a dejte si něco dobrého z kavárničky Bartoloměj.
Řada organizací bude na Jarmarku nabízet své výrobky, chcete-li podpořit dobrou věc nebo si odnést něco pěkného či užitečného, nezapomeňte si doma peněženky 🙂

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *