Poděkování Městu Kutná Hora za příspěvek na odbahnění městského rybníčku

podekovani1V minulých týdnech jsme vás informovali o dokončení odbahnění rybníčku na dolním Žižkově, i o tom, že jsme společně s místními občany požádali o příspěvek na tuto akci. Výsledek jednání jsme se zatím dozvěděli z jiných zdrojů, oficiální vyjádření jsme ještě nedostali. I přesto bychom chtěli takto, i za občany dolního Žižkova, v předstihu za kladné vyřízení naší žádosti radním Města Kutné Hory velice poděkovat. Je jen škoda, že se dozvídáme nejprve tuto radostnou zprávu z medií a ne přímo od úřadu. Jinak bychom s poděkováním reagovali operativněji a rychleji. Za to se moc omlouváme, ale na tento druh informování přes média nejsme od radnice zvyklí.
Možná jsme síly přecenili, možná jsme neměli dělat nic, jak je dnes zvykem. I tak byla celá akce, kterou provedla firma Dřekoba, za třetinovou cenu, podařila se a místní občané jsou spokojení, žáby mají kde vyvádět mladé, rybníček nesmrdí – a o to šlo.
PS: Každý, kdo byl v Tylově domě, si může všimnout tabule s poděkováním. Snažíme se všude a všem našim spolupracovníkům děkovat, jak jen to jde. Že naše práce někomu leží v žaludku, za to už nemůžeme a ještě jednou se dotyčným omlouváme a znovu děkujeme 🙂

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *