Bubnování ukončí letošní prázdniny

Na letní slunovrat jsme ve spolupráci se šermíři, ohňovými kejklíři i se šamanem Samem uspořádali bubnování u menhirů. Akce měla poměrně velký úspěch a mnozí z návštěvníků nás prosili o zopakování, jiní nemohli tehdy přijet. Proto jsme se se všemi “účinkujícími” dohodli na dalším termínu, který jsme směřovali na poslední prázdninovou sobotu 31. srpna. Oproti prvnímu bubnování tentokrát chceme vychytat chyby v ozvučení tanečníků, občerstvení a rádi bychom vám ještě navíc představili Michaelu Dobiášovou z taneční skupiny Avanti, která nám ukáže své sólové taneční vystoupení s hůlkou. Tento tanec, jak jsme se dozvěděli, se jmenuje twirling. Celá akce začne zase zhruba v 17 hodin a bude volnou formou pokračovat zhruba do 23hodiny. K prodeji bude zase pivo a limonáda, klobásy a pečené prase.  Kdo chce, může si donést buřtíky svoje. Nezapomeňte si vzít s sebou něco pod zad(eč)ky 🙂
Pozn.: K menhirům GPS: 49°57’37.639″N, 15°16’9.994″E se dostanete zhruba v polovině silnice mezi Kutnou Horou a Kaňkem. U odbočky je instalovaná už naučná tabule (směrovky nám bohuželněkdo stále ničí). Mapku najdete na plakátu z první akce nebo ZDE (na konci dole).

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, menhiry a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *