Odběr novinek

Dobrý den, po delší době se hlásí administrátor těchto stránek:-) fanoušci našeho webu se nyní mohou přihlásit v pravém sloupci k odběru novinek emailem. Tj. zadají svůj email a potom jim vždy při publikování nového článku přijde na mejl upozornění i s odkazem na článek. Samozřejmě systém nabízí více možností – např. výběry – digesty – to jest něco jako že každý měsíc Vám přijde souhrn článků, které byly na webu v té době publikovány.
Zatím ale zůstaneme pro začátek u základní funkce, automatického odesílání notifikací při publikování článku. Pokud byste chtěli funkce rozšířit, pište do komentářů.

PS: nebojte, vaše emaily jsou u nás v bezpečí a rozhodně je neprodáme pokoutným firmám

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Jiří Dolejší. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „Odběr novinek

    • 🙂 Není zač – já jsem jen tlumočil přání, Jirka zapracoval a to opravdu rychle! 🙂 Já děkuju jemu

  1. dobrý den nemohu si to nechat pro sebe ale v létě jsme u nás u domu objevili krásného ptáka – Berneška bělolící -Branta leucopsis dnes jsem objevila co je to vlastně za ptáka a přečetla jsem si ve wikipedii , že u nás od roku 1989 byl spatřen 5x a že vlastně u nás nežije. Na mapce ještě nebyly jižní čechy a tak jestli je to možné tak ať si ho tam nějaký ornitolog zaznamená. Zřejmě u nás od jara hnízdil neboť jsme slyšleli ze zarostlých míst vysokou travou a keříky od jara zvláštní zvuky.

    s pozdravem Studená

    • Dobrý den,
      v posledních letech se v ČR berneška bělolící objevuje již častěji, pozorována byla i v jižních Čechách (rybník Dehtář, Velký Tisý). Wikipedie není v tomto aktuální. Určitá část pozorovaných ptáků (především v letním období) mohou být uprchlíci ze zajetí. Bernešky se u nás vyskytují zpravidla od podzimu do jara a hnízdění není pravděpodobné. Zprávu o pozorování s údaji – datum, lokalita, počet, pozorovatel můžete zaslat na adresu vavrik.martin@seznam.cz. Pokud máte fotografii tak ji zašlete také. S pozdravem M.Kavka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *