Pozvánka na Dětský den i na brigádu

Dne 5. června od 8:30 pořádá občanské sdružení Denemark již 4. ročník Dětského dne v údolí Vrchlice, u Cimburku. Bohužel ani letos se nám nepodařilo sehnat sokolníky. Letos je to z důvodu toho, že veškeré akce pro veřejnost schvaluje Ministr obrany. Proto jsme připravili na letošek zase chytání a kroužkování ptáků, nějaké hry pro děti, opékání buřtů, opičí dráhu a další. Pokud se vydaří počasí, zhruba od 13 h budou mít děti možnost si zajezdit na poníkovi. S sebou jako vždy něco k pití, k jídlu a pro děti náhradní oblečení a obuv. Kdo chce vidět chytání ptáků “v akci”, je nutné, aby si přivstal a dorazil třeba na 7 h ranní. Michal bude mít připravené sítě již od svítání.
Týden potom, 12. června bude v údolí Vrchlice další z brigád, která se bude týkat budování tůní a čištění údolí. Začátek zase jako vždy od 8:30 na parkovišti u Vrbového mlýnu. Budeme rádi, když nám přijdete pomoct.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Brigády a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *