Co je nového na webu

Poslední dobou se o nařem sdružení v regionálním tisku píře čím dál víc . Chtěl bych se vřem omluvit za hlcení místního tisku a vysvětlit, že to není aktivita naře, ale novinář™ů. Až na výjimky! A to je hledání sponzorů nebo nových členů, záchrana lokalit nebo pomoc př™i shánění fotodokumentace. Každopádně jsme se rozhodli založit na nařich stránkách jakýsi archiv tiskových zpráv, které o nařem sdružení nebo o jednotlivých členech proběhly v místním tisku. Odkazy na jednotlivé články nebo jejich zkrácené verze ve formátu .doc najdete v rubrice “Napsali o nás”. ďŒlánky jsou rozděleny podle témat a jsou ř™azeny chronologicky s komentář™em za sebou. Postupně bychom chtěli zprávy doplňovat, aby tak byla mapována činnost sdružení prezentovaná řiroké veř™ejnosti.
Dalří novinkou je rubrika Ekoservis. Vytvoř™ili jsme webové stránky nejen se členy sdružení, ale i se známými a př™áteli, kteř™í se věnují různým ř™emeslům i zaměstnáním v oborech souvisejících buď s ochranou př™írody, ekologií nebo např™. získávání grantů, ale i restaurátorské práce na sochách a kapličkách v krajině, zác. Je to vlastně nabídka služeb nařeho sdružení i nařich př™átel pro jednotlivce, neziskové organizace nebo obce. Web “Př™íroděBlíž” je tř™eba jeřtě dopilovat, ale mysleli jsme si, že by v této podobě mohl být již zveř™ejněn.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *