Brigáda se zaměstnanci GE Money Bank

Logo GE VolunteersPřed pár měsíci jsem dostal námět od kamaráda, abychom jako občanské sdružení oslovili velké firmy, které pořádají v rámci podpory životního prostředí akce pro své zaměstnance. Je to jakási forma dobrovolnické práce, kompenzovaná určitými výhodami. Pro začátek jsme prostřednictvím mé sestry, která již několik let pracuje v pražské GE Money Bank, oslovili oddělení, které se těmito aktivitami zabývá. Domluvili jsme se, že zkusíme ještě letos jednu společnou akci v údolí Vrchlice. Termín byl stanoven na sobotu 7.11. 2009. Pracovníci GE nám pomohou po sezoně vyčistit údolí od odpadků, pokusíme se opravit i nějaké části pěšin (schody, zábradlí, palisády).

Doufáme všichni, že se počasí ještě na pár týdnů umoudří a nenapadne sníh. V tom by se totiž odpadky sbírali těžko 🙂 Nicméně tato poslední letošní brigáda není jen pro zaměstnance GE, ale mohou se k nám připojit i další prácechtiví dobrovolníci a ochránci přírody. Sraz bude po 9h u Vrbového mlýnu. Tímto Vás všechny srdečně zveme.
My, jako občanské sdružení Denemark, věříme, že touto pilotní akcí navážeme spolupráci nejen s GE Money, ale postupně i s dalšími firmami. Tito dobrovolníci z řad zaměstnanců si tak do Kutné Hory přijedou formou aktivního volna odpočinout a také poznat okolí Kutné Hory i město samotné.

A co je to vlastně GE Volunteers Elfun?
GE Volunteers Elfun sdružuje dobrovolníky z řad zaměstnanců GE Money v České republice. Cílem sdružení je podporovat společnost ve třech hlavních oblastech: děti a vzdělání, znevýhodnění spoluobčané a životní prostředí. Dobrovolníci z řad zaměstnanců GE Money se věnují desítkám aktivit, např. organizovanému dárcovství krve, sportovním, zábavním a vzdělávacím programům v základních školách a dětských domovech, obnově lesního porostu na Pálavě, likvidaci kalamity v Tatrách atd. Ve sdružení působí dohromady téměř 400 zaměstnanců GE Money z České republiky.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *