Máme nového člena

Minulý týden se stal novým členem našeho občanského sdružení Michal Kavka z Kutné Hory. Michal je nadšeným ornitologem, který se tímto krásným koníčkem zabývá již několik let. Je to dlouholetý kamarád Jirky D. i Davida Š. Já jsem měl tu možnost se s ním osobně seznámit až díky nynějšímu mapování údolí. Musím říct, že Michal je „v ptákologii“ opravdu bedna. Díky němu jsem během posledního týdne viděl druhy ptáků, o kterých jsem četl jen v knížkách – např. čejku chocholatou pod Bykání.
Michal bude psát i příspěvky na naše webové stránky – jak jinak o ptácích. Domluvili jsme se, že se naše činnost zaměří díky němu i na ochranu ptáků, ptačích lokalit na Kutnohorsku.
Michala jsme ukecali i v tom, že bychom ve spolupráci s ním a s jeho kolegy dělali odchytové akce ptáků nejen v údolí Vrchlice. O termínech Vás budeme včas informovat. Předběžně se jedná vždy o víkendy, od časného rána.

Takže nezbývá nic jiného, než Michalovi mezi námi popřát hodně zdaru a pevných nervů 🙂

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *