Brigády před letošní sezónou

V údolí Vrchlice se minulý týden prohnala „velká voda“ a asi to nebyla na začátku letošního roku poslední. Při procházce s Michalem jsme pozorovali nejen první ptačí imigranty, ale taky jsme se zhrozili toho, kolik je na březích odpadků. Vyplavených z letitého bahna a naplavených od Velkého rybníku.
Proto jsme dali na letošní jaro a začátek léta dohromady plán prací, které bychom chtěli udělat. Jedná se hlavně o vyčištění pobřežních partií od odpadků, opravy lávek, schodů a pěšinek. Pokud se nám povede sehnat ještě nějaké peníze a vše legislativně vyřídit, chtěli bychom koncem roku zrealizovat ještě jeden ochranářský projekt, nápad. Ale o tom ž později – vše musíme dobře promyslet a vyjednat.
O termínech brigád Vás budeme včas informovat. Budou to určitě víkendy, cca od 9 do 15h. Jako vždy budeme rádi, když se dostaví co nejvíc pomocníků a nadšenců.

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Brigády se štítky a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *