Nová fotogalerie

Kaskády pod Velkým rybníkemPřípadné návštěvníky bych chtěl upozornit na doplněnou fotogalerii. Najdete zde tématicky rozčleněné fotografie z vrchlického údolí – po kliknutí na zmenšeninu fotografie se dostanete do celého alba s dalšíma fotkama. Většina jich pochází z posledních dvou víkendů, kdy jsme se s Martinem poměrně intenzivně věnovali fotodokumntaci údolí a pro mne bylo dost překvapivé, kolik roztodivných a barevných hub se dá na takovém kousku přírody najít. Další fotky převážně z létní brigády v údolí pochází od Martina Starého. Pokud vás některá fotka zaujala, nebo chcete publikovat vlastní zajímavé fotky anebo se vám něco nezdá, stačí nás kontaktovat zde.

Současně jsem přes víkend dopřeložil a zprovoznil diskuzi zde na stránkách – vstup odkazem v horní liště. Pokud budete chtít diskutovat, musíte se zaregistrovat – současně se tak stanete i registrovaným přispěvovatelem na celých stránkách a bute moci psát své vlasní články!

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Jiří Dolejší. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *