Ukončení kampaně

Shyamoli Hájková, Michal Kavka a Jiří Franc (novinář)

Shyamoli Hájková, Michal Kavka a Jiří Franc (novinář)

ing. pavel Míka přebíral certifikát za firmu U.T.C. properties

ing. Pavel Míka přebíral certifikát za firmu U.T.C. properties

Pozdě ale přece – v pátek 8. října byla v kutnohorské knihovně ukončena kampaň na záchranu Chmeliště, kterou začátkem května naše sdružení vyhlásilo. Celorepubliková kampaň ještě pár týdnů poběží, ale my jsme chtěli mít už “pokoj”:-) Já jsem před půl rokem slíbil, že seženu 60 až 70 tis. Kč.  Slib jsem dodržel. Společně s Michalem a Davidem, kteří věnovali celkem 5 tis. Kč, se mi povedlo oslovit a sehnat finanční dary ve výši 60 tis. Kč.  Na slavnostním předávání jsem bohužel být nemohl, protože jsem po 5 letech začal dálkově zase studovat  vysokou školu (ale věřte mi, radši bych byl v KH než zase seděl v lavici:( Přítomní byli i zástupci ČSOP Lucka Matulová a Jan Moravec, od kterých jsme dostali nejen pochvalu, ale i tyto fotky:-) Paní Pravdová napsala o slavnosti a předávání certifikátů článek do Kutnohorských obzorů i se jmenným seznamem dárců. Já si zde dovolím nejen dárcům znovu velice poděkovat, ale rád bych, na našem osobním webu, zveřejnil i částky jednotlivých dárců. Zaslouží si, aby o nich bylo vědět!

certifikát přebíral i ing. Martin Nepraš (Stavonel)

certifikát přebíral i ing. Martin Nepraš (Stavonel)

Tak tady jsou:  Ing. Petra Kašparová, roz. Stará 500 Kč, Michal Kavka 2 000Kč, PhDr. David Šanc 3 000Kč, Ing. Jan Mičánek 5000 Kč, U.T.C. properties s.r.o., ing. Pavel Míka 10 000Kč, Martin „Ludva“ Svoboda 1 000Kč, manželé Zdeněk a Dana Jiráskovi 1 000Kč, kominík Stanislav Košnar 2 000Kč, Stavonel s.r.o., ing. Martin Nepraš 2 000Kč, Jiří Král 1 000Kč, Timmer of Tiessnicze, a.s., Tomáš Zach, BBA 7 000Kč, Mgr. Zdenka Bělohlávková 400Kč, žáci gymnázia J. Ortena Kutná Hora 8 00Kč, Technické služby Kutná Hora s.r.o. 5 000Kč.Osloveni byli i moji přátelé z Prahy, kteří nám fandí a které jsem přesvědčil o správnosti naší akce. Jmenovitě to byl Judr. Petr Michal, který s rodinou věnoval 15 000Kč a PaedDr. Miloš Kusý, který dal 5 000Kč.
V následujících týdnech bude s vlastníky projednán odkup pozemku po formální stránce, bude proveden zápis do katastru a nám, jako sdružení,bude pozemek předán do správy v rámci činnosti Pozemkových spolků. a pak nás čeká už jen práce. Michal Kavka, iniciátor odkupu pozemků, bude mít tuto lokalitu na starosti – již je dohodnta spolupráce s oběma kutnohorskými gymnázii i s výchovným ústavem. Samozřejmě pomoc jednotlivců je vítána. Práce tam bude na první rok dost. Ještě jednou moc díky!!!

Technické služby Kutná Hora, s.r.o.

Děkujeme za podporu firmě Technické služby Kutná Hora, s.r.o.!

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Martin Starý. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Ukončení kampaně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *