Benefiční koncert pro Chmeliště (aktualizace 1.9., 23:30)

Kampaň pro Chmeliště, kterou pořádáme my, se blíží ke konci. Krásné fotky z této lokality jste mohli vidět v knihovně, Tylově divadle, České spořitelně a Komerční bance. Všem ředitelům a pracovníkům těchto institucí děkujeme za ochotu, že jsme mohli kampaň prezentovat na takových místech. Od 1. září bude výstava umístěna v prostorách Gymnázia J. Ortena, kde bude pro žáky uspořádána i přednáška. S učiteli jsme dohodli i spoluprácii při následné péči o toto území. Podle všech informací a snad i díky naslibovaným financím, které dostaneme od sponzorů, bychom měli společně s ČSOP lokalitu odkoupit a zachránit do konce tohoto roku. O těch, kdo přispěli, vás budeme zajisté informovat a ti dotyční od nás dostanou i darovací certifikáty.
Proč ale píšu v nadpise o benefičním koncertu? Chmeliště se stalo celorepublikově známým a já jsem byl v pondělí pozván na koncert, kde bych měl “naše” Chmeliště představit mladým lidem, kteří tento koncert pořádají a pro které je. Bylo to narychlo, koncert je dnes, 1. září v Celetné ulici v Praze. My moc děkujeme všem, kteří mají zájem a pomáhají.

Aktualizace: Teď jsem se vrátil z Prahy. Koncert elektronické hudby uspořádala skupina studentů filosofické fakulty KU v Praze a na vstupném a darech se vybralo skoro 11 000 Kč. Poděkoval jsem jim osobně na podiu a pozval je do Chmeliště 🙂

nebuďte asociální, sdílejte ...Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *